This site is hosted by Yahoo! Store. Yahoo! hosts the store pages, ordering system, and order data. Yahoo! automatically collects order information but may only use this information in the aggregate. If you accessed this store through Yahoo! Shopping, Yahoo! also automatically collects information about your shopping experience. Please see the Yahoo! Privacy Policy for more information about how Yahoo! uses this information.

SUOMENNOS YLLÄOLEVASTA TEKSTISTÄ: YAHOO! TIETOSUOJAPERIAATTEET

Lahjapuu.com internet-sivusto on Yahoo! Storen hallinnoima. Yahoo! hallinnoi Lahjapuu.com sähköisen kaupan sivuja, tilausautomaattia, ja tilausdataa. Yahoo! kerää automaatisesti tilaustietoja, mutta voi käyttää tietoja vain yleisluontoisesti. Jos käytät tilausautomaattia, Yahoo! Shoppingin kautta (Yahoo Kaupan kautta), voit halutessasi kommentoida ostoskokemustasi automaattilomakkeeseen. Katso halutessasi YAHOO! PRIVACY POLICY ylläolevasta alleviivatusta linkistä, lisätietoja kuinka Yahoo! käyttää tietojasi.

UUSIA PUITA

Mietteiden Metsän muotoutuessa pyrimme täydentämään lahjapuulistaa. Jos listallamme ei ole jotain sinulle mieluisaa tropiikin puuta, voit esittää siitä toiveen meille soittamalla

OMA METSÄ SINULLE, PERHEELLE, SUVULLE, OPPILAITOKSELLE, YRITYKSELLE?

Haluatko mahdollisesti varata perheellesi, ystävillesi tai yrityksellesi erityisen lahjapuu-alueen, jolle istuttaisit useita puita - ehkä pidemmänkin jakson aikana?

LAHJAPUU.COM INTERNET SIVUJEN TEKIJÄNOIKEUDET

Lahjapuu.com internet sivuilla olevat tekstit ja kuvat ovat Forest Generationin omaisuutta ja niiden lainaaminen ilman lupaa on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Voit kuitenkin käyttää tekstejä ja kuvia opiskelu- tai henkilökohtaiseen tarkoitukseen vapaasti ilman lupaa. Lisää aina näihin tarkoituksiin kuvia käyttäessäsi kuvan viereen teksti: Copyright Forest Generation. Jos tarvitset internet sivujen sisältöa julkaisu- , kaupalliseen- tai muihin tarkoituksiin, ota yhteyttä soita: +507 6780 3508 (whatsapp puhelu tai viesti)LAHJAPUU.COM EI SUOSITTELE INTERNET SIVUILLAAN OLEVIEN PUIDEN ROHDOSKÄYTTÖÄ ILMAN TARKKAA TIETOA LUONNONLÄÄKKEEN VALMISTUSTAVASTA JA ANNOSTUKSESTA

Kansanperinteessä käytettävät luonnonlääkkeet edustavat ihmiskunnan vanhinta lääkintätaitoa. On kuitenkin muistettava, etta puun osien rohdoskäytössä on tärkeää tietää tarkka annostus ja rohdosksen oikea valmistustapa. Väärin valmistettu luonnonlääke tai yliannostus rohdosta voi olla haitallinen tai jopa tappava. Lahjapuu.com sivuilla olevat rohdoskäyttötiedot eivät ole tarpeeksi tarkkoja rohdoksien valmistukseen tai käyttöön.

@@@@@@@@@@@@@@

YHTEYSTIEDOT:

PUHELIN: +507 6780 3508 (soita whatsapp puhelu tai kirjoita meille whatsapp viesti)

@@@@@@@@@@@@@@